Nieuws

Vanaf 1 januari mogen wij ons Autovakmeester noemen, en daar zijn we trots op!

Vanaf 1 januari mogen wij ons Autovakmeester noemen! Waarom?
✅ Wij altijd betaalbare A-kwaliteit service verlenen, met 24 maanden garantie op onderdelen en reparatie
✅ Wij professionele alleskunners in dienst hebben die doen wat ze beloven
✅ Wij open, eerlijk en transparant communiceren
✅ Wij een vertrouwd gezicht zijn uit de buurt


Geplaatst:28-12-2020
De hele maand oktober 20% korting op alle Coldax accu's.

Accuproblemen staan al jaren op nummer 1 in de top 3 als het gaat om autopech. Niet zo gek, want in de winter heeft uw accu er meer moeite mee om zijn werk te doen. En zodra de temperatuur daalt tot onder de 7 graden levert de accu nog maar een deel van zijn capaciteit. Dus laat uw accu gratis bij ons testen en voorkom zo problemen in de winter..


Geplaatst:03-11-2020
Uw auto winterklaar met de wintercheck.

De winter is het seizoen met de meeste pechgevallen. Dat is niet vreemd. Uw auto heeft het door de weersomstandigheden extra zwaar. Door de wintercheck te laten uitvoeren gaat u veilig de winter in. Met minder kans op pech in de vrieskou. Met de wintercheck van ons wordt uw auto op 23 punten gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan het bandenprofiel, de accu, de verlichting en het oliepeil.

Kosten wintercheck

Wij bieden de wintercheck gratis aan u aan. De monteur kan tijdens het uitvoeren van de wintercheck mankementen aan uw auto ontdekken. Hij zal u vooraf vragen om toestemming voor reparatie of vervanging van deze onderdelen. Zo weet u altijd waaraan u toe bent.


Geplaatst:15-10-2020
Waarom je op tijd de distributieriem moet laten vervangen.

Distributieriem vervangen!
Als de distributieriem in de motor van uw auto breekt, zit u met torenhoge reparatiekosten. Laat de distributieriem daarom op tijd vervangen.


Geplaatst: 25 januari 2017
Waarom je regelmatig olie moet peilen.

Olie heeft in je motor meerdere functies. Het is niet alleen een smeermiddel voor de draaiende delen, maar ook een koel- en zelfs een reinigingsmiddel. Daarom geldt er ook een verversingstermijn voor zowel de motorolie als het bijbehorende filter. Elke motor zal een deel van zijn olie 'verbruiken'; de een iets meer dan de ander.


Geplaatst: 6 september 2016
Waarom bandspanning controleren?

Uit elke band ontsnapt continu een beetje lucht. Daarom is het belangrijk om maandelijks de bandenspanning te controleren. Een te lage bandenspanning is slecht voor het brandstofverbruik, maar ook voor de wegligging. Bovendien wordt een zachte band snel heet, waardoor er meer kans is op een klapband. Een te hoge bandenspanning is ook niet goed, dit zorgt ook voor een slechter contact met de weg en een hogere bandenslijtage.


Geplaatst: 6 september 2016
Deze actie is de hele zomer geldig.

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Dus heb je het idee dat de airco niet meer zo goed koelt? En heb je last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van je auto als je de airco aanzet? Kies dan voor onze uitgebreide Airco Combi Servicebeurt, zodat je weer optimaal kunt genieten van een frisse airco.


Geplaatst: 1 juni 2016
Servicepunt GlassConnect.

Vanaf heden zijn wij een servicepunt van GlassConnect. Dit betekent dat als u autoruitschade heeft u bij ons terecht kunt voor vervanging of reparatie.

GlassConnect heeft acceptatie bij o.a.
Nationale Nederlanden, Generali, Reaal, Aegon, Fortis, ASR, Delta Lloyd, de Goudse en Algemene Zeeuwse.


Geplaatst: 17-maart 2016
Complete nieuwe website.

Vanaf heden is onze nieuwe website online. U kunt hier allerlei informatie inzien over o.a de APK regelementen, uw APK verloopdatum checken, maar ook informatie over onderhoud, airconditioning en banden, b.v. " wat zijn gecupte banden".
De online agenda is compleet vernieuwd, u kunt nu zelf zien hoe groot de bezetting is en u kunt zelf de dag aangeven wanneer het u het beste uitkomt om de auto te brengen.
Helemaal nieuw is het Kentekenloket. Hier staat informatie over het overschrijven en het schorsen van een kenteken.


Geplaatst: 26 november 2015
Het Kentekenloket van Hoorn is open.

Het kentekenloket promotieteam heeft alle vlaggen, stickers, pennen enz ... afgeleverd.
Het RDW heeft ons aangesloten dus we kunnen starten. We hebben ondertussen al een paar auto's overgeschreven en alles werkt zoals het moet. Dus heb je een andere auto, caravan of scooter gekocht, kom langs en wij zetten hem voor je op naam.


Geplaatst: 28 oktober 2015
Vanaf 1 oktober is er een kentekenloket in Hoorn.

Kijken, kopen, Kentekenloket.
Je auto zo op naam gezet bij het Kentekenloket. Staat jouw mooie occasion al op jou te wachten? Of heb je er een op het oog? Na het kijken en kopen via bijvoorbeeld een vriend of een autoverkoop website, is er binnenkort het Kentekenloket. Je kenteken overschrijven bij een van de 500 RDW erkende autobedrijven. Meteen de juiste plek om je aankoop extra safe te maken met een aankoopkeuring of gratis kilometercheck. Logisch, toch? En zo geregeld!


Geplaatst: 10 september 2015

meer
Deze actie is de hele zomer geldig.

Een goed werkende airco in je auto is wel zo aangenaam. Dit verhoogt niet alleen je comfort, maar zorgt er ook voor dat je als bestuurder fris achter het stuur zit. Dus heb je het idee dat de airco niet meer zo goed koelt? En heb je last van muffe luchtjes uit de ventilatieroosters van je auto als je de airco aanzet? Kies dan voor onze uitgebreide Airco Combi Servicebeurt, zodat je weer optimaal kunt genieten van een frisse airco.


Geplaatst: 15 augustus 2015