wat doen we

Wat doen we en wat kunnen we zoal bij Autobedrijf Verburg.

Autobedrijf Verburg doet het onderhoud en reparatie van alle merken auto’s. U moet dan denken aan het vervangen van remmen, de distributieriem of de uitlaat, banden uitlijnen, het verversen / bijvullen van vloeistoffen (o.a. olie), schade herstel, APK keuringen ,de jaarlijkse beurt en etc. Kortom alles wat met auto onderhoud en reparatie te maken heeft.Van A tot Z.

Grote of kleine onderhoudsbeurt.
Periodiek heeft uw auto een onderhoudsbeurt nodig. wij doen het onderhoud aan alle merken auto’s. Indien er tijdens een onderhoudsbeurt prijzige reparatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden dan krijgt u altijd een telefoontje. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

onze voordelen

 • Gemakkelijk een afspraak maken.

  Uw kunt bij ons online een afspraak maken.
  Dit kan via e-mail of via ons afspraak formulier.
  Bellen of langskomen kan natuurlijk ook.

  Klik hier voor een afspraak

 • Voortijdige informatie over de kosten.

  Bij ons krijgt u, als een reparatie, een onderhoudsbeurt of een APK afkeur duurder word dan voorzien, altijd van te voren een gerichte offerte. Zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

 • Er staat altijd een leenfiets voor u klaar

  Heeft u uw auto gebracht voor een APK keuring, een onderhoudsbeurt of een reparatie dan staat er voor u een leenfiets klaar om weer thuis te komen of om naar uw werk te gaan.

Ons team

Edwin Verbeek

Eigenaar en APK keurmeester.
Receptie en aanspreekpunt

Rene Tuynman

1e monteur en APK keurmeester.
Specialisatie: distributie techniek

Stef Vlaar

Stagiair 1e monteur.
Specialisatie: Roestschade herstel